Logo

Hoe stel ik één armatuur in?

Hoe stel ik één armatuur in?

Ieder armatuur kunt u specifieke opties meegeven. Met deze opties overschrijft u dan wel de standaardinstellingen.

Welke opties kunt u instellen?

U kunt de opties gedrag en time-out voor één armatuur instellen. Met bijvoorbeeld de optie gedrag kunt u de handmatige bediening aanpassen. Hiervoor dient wel de ‘gebruik besturingshiërarchie’ te zijn ingeschakeld. Dit kunt u doen bij ‘besturingsopties’ van de netwerkinstellingen. Ook de time-out kunt u aanpassen per armatuur, hiermee overschrijft u de standaard waarde van de time-out.

Optie ‘informatie’

Bij het kopje informatie is het mogelijk om de naam van het armatuur aan te passen en het pictogram te vervangen. Hiervoor kunt u zelf een foto uploaden of een bestaand pictogram gebruiken. Technische informatie over het armatuur vindt u terug bij het gedeelte ‘details’.

Optie ‘ontkoppelen / vervangen’

Wilt u een armatuur verwijderen uit het netwerk omdat deze bijvoorbeeld beschadigd is? Klik dan op ‘ontkoppelen’. Wordt het armatuur vervangen door exact hetzelfde armatuur? Gebruik dan de optie ‘vervangen’. Casambi neemt nu automatisch alle instellingen over.

Optie ‘profiel wijzigen’

Het is mogelijk om het profiel van het Casambi apparaat aan te passen. Voor bijvoorbeeld rgb en 1ch dim zijn verschillende profielen nodig.

Hoe wijzig ik een apparaatprofiel?

  1. Ontkoppel het apparaat van het netwerk.
  2. Kies het apparaat in de lijst met nabijgelegen armaturen.
  3. Selecteer ‘profiel wijzigen’.
  4. Kies het juiste profiel.
  5. Is het profiel geconfigureerd? Voeg het apparaat dan weer toe aan het netwerk.
Terug naar overzicht