Logo

Hoe pas ik een armatuur aan?

Hoe pas ik een armatuur aan?

In de Casambi app ziet u alle armaturen staan. Het kan gebeuren dat een armatuur niet de juiste instellingen heeft. Dan is het handig om te weten hoe u een armatuur kunt aanpassen.

Als eerste opent u de Casambi app. Door te dubbeltikken op een element, bewerkt u het armatuur. Het kan ook via de knop ‘bewerken’, deze ziet u aan de bovenkant van het scherm staan. Eenmaal in het bewerkingsscherm ziet u meerdere opties. Wat kunt u naast het armatuur aanpassen, nog meer aanpassen?

Modus aanpassen

Over de modus is het goed om het volgende te weten. Hiermee slaat u dimniveaus op maar ook kleuren en kleurtemperaturen. Wilt u de modus bewerken? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Selecteer de modus tekst en houd deze ingedrukt totdat u ‘bewerken’ ziet staan.
  2. Kies het armatuur.
  3. Nu kunt u de instellingen naar wens aanpassen.

Zodra u de modus afsluit, worden de instellingen automatisch opgeslagen.

Slimme schakelaar aanpassen

Zet de slimme schakelaar aan. Nu kunt u deze gebruiken om te dimmen of te schakelen tussen de diverse scènes.

Specifieke daglicht sensor aanpassen

Met de knop slimme schakelaar kunt u instellen hoe sterk het armatuur moet reageren op het daglicht. U kunt de gevoeligheid aanpassen via de schuifregelaar.

Standaard modus aanpassen

De standaard modus gaat over het standaard verlichtingsniveau. Hoe fel moet het armatuur standaard branden. Met deze optie kunt u kiezen om dit standaard niveau te gebruiken maar het is ook mogelijk om de laatste instelling te gebruiken. Met de optie ‘laatste instelling’ wordt het armatuur automatisch de laatste instellingen oppakt. Dit houdt in dat het armatuur teruggaat naar het laatst ingestelde dimniveau en de lichtkleur voordat deze werd uitgezet.

Met de optie kunt u ook het dimniveau instellen. U kunt hier een maximaal en een minimaal niveau meegeven. Binnen dat kader zal het armatuur licht geven.

Terug naar overzicht