Logo

Hoe werkt Casambi precies?

Hoe werkt Casambi precies?

Casambi is een systeem waarmee u verlichting bestuurt via een app. Deze app is gratis te downloaden.

De armaturen moeten hiervoor voorzien zijn van Casambi modules. Deze bevestigen wij graag voor u. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Technologie van Casambi

Casambi is een geavanceerde lichtsysteem dat gebruikmaakt van Bluetooth Low Energy. Een technologie die ook in smartphones en tablets zit.

Casambi werkt dus niet via Wi-Fi. Wi-Fi heeft u niet meer nodig nadat u het systeem heeft ingesteld. Zo bent u verzekerd van een veilig netwerk.

Een mesh netwerk.

Binnen dit netwerk communiceren de modules met elkaar.

Aansturing van de verlichting via Casambi

Met de Casambi app kunt u de armaturen of groepen armaturen aansturen. Deze app is gratis te downloaden voor in de Google Play store en in de Apple App Store.

  1. Klik na de configuratie op de knop met de lamp.
  2. Door de lamp naar links of rechts te schuiven, past u het lichtniveau aan.

Een handig weetje: heeft u het lichtniveau de laatste keer op 50% gezet? De volgende keer als u de verlichting inschakelt, zal het licht weer naar 50% gaan.

Heeft u uw tablet of smartphone even niet bij de hand? Geen probleem! Met de draadloze wandbediening, de XPress, kunt u de armaturen in- en uitschakelen. Daarnaast kunt u ook dimmen en de kleurtemperatuur regelen. Meer weten over de XPress? Download de datasheet over de XPress of neem contact met ons op.

Casambi in uw project verwerken?

Sinds een aantal jaar verwerken wij Casambi in projecten. Onze collega’s volgden speciale trainingen zodat zij u goed advies kunnen geven. Wilt u meer weten over dit slimme lichtsysteem? Bel ons dan even op.

Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Terug naar overzicht